Новини от TV Guide и Джоузеф Морган

Цялата надежда, която таят феновете за връзка между Клаус и Каралайн, приключи или…

В един от най-сърцераздирателните моменти в “Дневниците на вампира”, Каралайн и Тайлър бяха принудени да си кажат “сбогом” за пореден път. Сексапилният хибрид трябваше да напусне града преди Клаус да се освободи от магията на Бони и да го убие. Въпреки заминавато му, нищо между Каралайн и Клаус не е приключило напълно. Самият Джоузеф Морган (Клаус) заяви, че връзката и динамиката в отношенията им са много по-сложни.

Има ли скрита надежда за тях или няма? Морган ни споделя:

“Аз бих искал да мисля,че тя разбира достатъчно случващото се. Никой не е наистина добър или лош. Винаги има компенсиращо, може би, заровено някъде на дълбоко в някого, качество. Бях на снимки на другия ден и Каралайн и Клаус още си взаимодействат много добре. Връзката им, използвайки този термин свободно, става много по-сложна и по-интересна за играене.”

Докато се разиграва драмата с триото извън Мистик Фолс, големият враг Клаус се появява на острова. Точно, когато Джеръми се опитва да вземе лека от вкаменените ръце на Сайлъс, Катрин се спуска, сграбчва лека и изчезва преди сексапилния ловец да си поеме последен дъх. Какво означава всичко това за Клаус, който не понася Катрин? Джоузеф казва:

“Е там вече ще стане интересно. Клаус все пак иска да я хване 500 години. Тя от своя страна е готова на всичко, за да го избегне, да се отдалечи, да го убие, да се помири с него или чрез посредник да се справи с него, но за нея нищо не може да заличи причиненото от Клаус.”

Ще бъде много интересно да видим как ще се развие тази връзка, нали?

Ще бъде много интересно да видим какво ще се случи с Катрин.

*** превод Калина Паунова
Моля, ако използвате тази статия да цитирате името на преводача и сайта

Оставете коментар